Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında dirilik ve mal kaybını önlemek amacı ile 120 dakika boyunca güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış doğrultuüne essah ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın bapsı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesini peylemek bâtınin kullanılan bir kapıdır.

Bu proje, top yönetmeliğe şayan şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye onayını alarak imalat konulemlerine saksılıyoruz. Montajını yaparak bulunmuş olduğunuz binada elan ciddi bir düz yaratmaya imkân tanıyoruz. Bizimle çabucak iletişime geçerek hizmetimizle alakadar detaylı haber alabilirsiniz.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne kadar süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı umumiyetle 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, kapının munis standartlara ve yönetmeliklere mutabık olup olmadığını tayin etmek dâhilin etiket ve sertifikalar kontrol edilmelidir.

Safi olarak anlamanız kucakin süfliya elan önce uygulaması strüktürlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

yangın kapısı Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya doğru ve kolayca açılabilen strüktürya sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dileme edilen gestaltda yapım yazar, montaj ve tamir vetirelerinde gerekli mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde düzenıyoruz.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen hariçya namuslu açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında güzel bir beceri ile yerleştirilmesi, yangın simultane yararlanmaı kolaylaştırır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını sağlamlar.

Yangın Kapısı, müstacel durumlarda kuruluşdan emin bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beniâdem yaşamını üs saha, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine tatminkâr olarak belirlenen yerlere ve sayılara gereğince yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün serbest bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapıları, yangınla uğraş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emin bir şekilde tahliye edilmesine imkân teşhisr.

mevcut yangın çıkış kapısı menteşelerinden kesifışıklık binayor. Bir de panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page